Bereken direct uw prijs

Mooie graszoden met gazon bemesting

Als u bij Graszoden Prijzen uw graszoden besteld, kunt u rekenen op een hoog kwalitatief product dat maar weinig gazon bemesting behoeft. Naast het gras onderhoud zorgt gazon bemesting ervoor dat uw graszoden in de best mogelijke conditie blijven. Wij hebben verschillende producten om uw gazon te bemesten en weerbaar te maken tegen veel denkbare situaties waarmee u gazon te maken kan krijgen.

De soorten gazon bemesting voor uw tuin

De verschillende soorten DCM gazon bemesting die wij aanbieden kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden, namelijk:

aanleg van graszoden (Nutrigrow, 20 kilogram per zak)
onderhouden van graszoden (Nutrigrow, 20 kilogram per zak)
tegen mosvorming (Gazon Pur, 10 kilogram per zak)

Bij de aanleg van graszoden is het belangrijk om het gazon van voldoende bemesting te voorzien. Dit maakt de graszoden sterk tijdens de eerste kwetsbare weken dat ze in uw tuin liggen. Ook voor het onderhouden van uw graszoden is gazon bemesting erg handig, want het zorgt ervoor dat de zoden weer een flinke boost krijgen en in betere conditie gaan verkeren. Bemesting is ook zinvol om mosvorming te voorkomen.

Uitbreiding van gazon bemesting

Wij hebben tevens producten die het effect van gazon bemesting versterken, waaronder:

DCM Groenkalk (20 kilogram per zak)
DCM Vivimus potgrond (40 liter per zak)

Groenkalk is een gekorrelde stof dat rijk is aan magnesium, wat zorgt voor een mooie, frisgroene kleur van het gras. Tevens hebben wij potgrond, dat u kunt gebruiken voor het oppotten van planten.  

Wanneer gazon bemesting te gebruiken

Er zijn een aantal maanden waarin gazon bemesting het beste tot zijn recht komt. Wij bevelen aan om dat in maart of april te doen, daarna in juni of juli en vervolgens nog eenmaal in september om een zo’n hoog mogelijk rendement uit gazon bemesting te halen, namelijk: een stralende, in goede conditie verkerende grasmat.