Bereken direct uw prijs

Goedkope Graszoden, 1,59 per m2

Graszodenprijzen.nl staat niet alleen bekend om de goedkope graszoden, maar ook om de uitstekende kwaliteit én de snelle bezorging.

Wij zorgen voor de goedkope graszoden van het begin tot aan het eind: we zaaien, verzorgen, oogsten en bezorgen. Wij houden het hele traject in eigen hand, zodat wij mooie-, verse- én goedkope graszoden kunnen leveren. Doordat wij de tussenhandel weglaten kunnen onze klanten mooi profiteren van de goedkope graszoden.

Goedkope graszoden zonder netten!

Graszodenprijzen.nl kweekt alle goedkope graszoden zelf op de 250 hectare land die wij voor dit doel reserveren. Bij ons bedrijf krijgt u goede, sterke grasmatten zónder netten en met bewapening.

U kunt op graszodenprijzen.nl kiezen voor diverse soorten gras, met of zonder bewapening. Ook leveren wij schaduwgras, voor tuinen die weinig zonlicht krijgen. U kunt bij ons al graszoden kopen vanaf 1,59 euro per vierkante meter.

Graszodenprijzen.nl levert dus ook goedkope graszoden zonder netten. Wij oogsten ook slechts één keer per jaar, zodat het gras de gelegenheid krijgt om van zichzelf stevig te worden.

Wij leveren tevens graszoden aan particulieren.

Graszodenprijzen.nl levert de goedkope graszoden aan hoveniers, tuincentra en particulieren.

Wij leveren de goedkope graszoden als rollen van 1 m2, met de maten 0,40 m. x 2,50 m. Wij kunnen u daarnaast helpen aan blokzoden van 0,30 m. x 0,30 m. Voor het grote werk verkopen we ook nog goedkope graszoden van 0,60 m. x 25 m.

De goedkope graszoden van Graszodenprijzen.nl kosten € 1,59 per vierkante meter. U kunt op deze website precies berekenen wat de prijs is, als u in het daarvoor bestemde hokje het aantal vierkante meters invult en daarbij uw postcode. U ziet dan meteen de prijs verschijnen van onze goedkope graszoden inclusief transport tot aan uw deur.

U kunt altijd contact met ons opnemen om onze goedkope graszoden te bestellen of om advies te vragen.