Bereken direct uw prijs

Laat uw graszoden bezorgen via graszodenprijzen.nl

Voor de beste en goedkoopste grasmatten gaat u naar graszodenprijzen.nl. Ons bedrijf heeft 30 jaar ervaring en is een van de oudste graskwekers van Nederland. Bovendien beschikken wij over meer dan 250 hectare gras. Bestelt u bij ons, dan kun u er bovendien op rekenen dat het graszoden bezorgen perfect geregeld is. Hebt u graszoden besteld via graszodenprijzen.nl, dan heeft u twee opties om uw producten thuis te krijgen: graszoden bezorgen of ze zelf afhalen bij onze kwekerij in Drouwen (Drenthe).

Graszoden afhalen

Graszoden afhalen is vooral handig wanneer u een kleine bestelling heeft. Bovendien krijgt u dan de kans om onze kwekerij te bekijken en kennis te maken met de kweker. Wie weet doet hij u nog een paar bruikbare tips aan de hand. Het voordeel van afhalen is dat u uw producten dezelfde dag nog in huis heeft. Voor 12:00 uur bestellen betekent tussen 13:00 en 16:00 uur afhalen. Houd er rekening mee dat u alleen contant kunt betalen.

Graszoden laten bezorgen

Hebt u een grotere bestelling, dan kunt u die natuurlijk ook laten bezorgen. Wij laten onze graszoden bezorgen door een servicegericht transportbedrijf. Hebt u uw gras voor 13:00 uur besteld, dan wordt het de volgende dag geleverd. Op onze website berekent u eenvoudig wat de graszoden kosten, inclusief transport. De levering vindt standaard plaats tussen 8:00 en 18:00 uur, maar tegen extra betaling kunt u uw bestelling ook op een bepaalde tijd laten leveren. De grasmatten worden bij u thuis geleverd op pallets.