Bereken direct uw prijs

Graszoden voor Golfbaan

De allerbeste kwaliteit graszoden voor de golfbaan haalt u bij Graszodenprijzen.nl. Wij zaaien gras van verschillende zaden, allen zeer geschikt om te dienen als graszoden op een golfbaan. Daar onze zelfgekweekte graszoden voor de golfbaan zeer sterk zijn, kunnen ze wel tegen een stootje. De graszoden voor een golfbaan hebben nu eenmaal nogal wat te verduren, zoals het oefenzwaaien, de zolen van golfschoenen maar ook de afdrukken van zware golfwagentjes.

De graszoden voor de golfbaan van Graszodenprijzen.nl zijn gekweekt voor het zwaardere werk en zijn daarom uitstekend bestand om dienst te doen; vanaf de tee tot aan de green.

Graszodenprijzen.nl kweekt al tien jaar zelf de graszoden voor de golfbaan maar ook voor allerlei andere doeleinden. De graszoden voor de golfbaan van Graszodenprijzen.nl zijn met weinig onderhoud in alle seizoenen mooi diepgroen en blijven uitstekend van kwaliteit. Onder het kopje 'gras onderhoud' kunt u precies zien hoe u de graszoden voor de golfbaan dient te verzorgen. Dan blijven ook uw graszoden, zoals op een golfbaan, in perfecte staat.

Golfbaan graszoden zonder netten

Graszodenprijzen.nl kweekt graszoden voor de golfbaan op een natuurlijke manier, dus zonder netten. Veel kwekers van gras gebruiken netten om het gras kunstmatig te verstevigen. Op die manier kunnen ze meerdere keren per jaar oogsten. Daar netten in graszoden voor de golfbaan niet prettig zijn met het onderhoud, kweken wij sterke graszoden voor de golfbaan zonder netten. Wij oogsten slechts 1x per jaar, zodat het gras sterk genoeg is zónder netten.

Particulieren die ook van deze prachtige graszoden voor een golfbaan in de eigen tuin willen, kunnen deze natuurlijk ook bij Graszodenprijzen.nl aanschaffen. Uw gazon wordt bijzonder mooi met de graszoden voor de golfbaan. Op deze site kunt u snel uitrekenen wat u precies kwijt bent aan de graszoden voor een golfbaan. U kunt het aantal vierkante meters invullen in het daarvoor bestemde vakje en daaronder uw postcode. U ziet dan meteen de prijs voor het gras inclusief bezorging tot aan de deur.