Bereken direct uw prijs

Graszoden Prijs, 1,59 per m2 Topgras!

Bij Graszodenprijzen.nl zit u gebakken voor de scherpste graszoden prijs en dan krijgt u ook nog eens topkwaliteit!

Graszodenprijzen.nl is specialist in grasmatten: vanaf het zaaien van graszaad tot aan de aflevering bij uw huis of bedrijf, en dat tegen de beste graszoden prijs! Bij ons wordt het beste graszaad gebruikt om uw graszoden te telen. Een jaar lang wordt uw gras in de watten gelegd en daarna worden de graszoden tegen een gunstige prijs gestoken en bij u bezorgd. Doordat Graszodenprijzen.nl behalve de verkoper, ook de teler is van het gras, is de graszoden prijs bij ons veel lager dan bij uw lokale tuincentrum.

Bereken eenvoudig uw prijs voor graszoden

Graszodenprijzen.nl zorgt ervoor dat de graszoden prijs niet alleen bijzonder laag is, het is ook gemakkelijk via de website te bekijken wat de precieze graszoden prijs is. U hoeft alleen in het betreffende vakje het aantal m2 in te typen en uw postcode, en de totale graszoden prijs verschijnt dan vanzelf in het schermpje eronder, inclusief de bezorging.

U zult verstelt staan van onze lage graszoden prijs, maar ook van de kwaliteit van de grasmatten: die is namelijk uitstekend. Graszodenprijzen.nl zorgt door de verzorgde teelt ervoor dat u perfecte graszoden krijgt. Wij gebruiken een uitgekiend, sterk graszaad om de zoden te telen. Onze velden zijn gelegen in Drouwen en Borger waar wij al sinds 1985 op professionele wijze graszoden telen.

Een lage graszoden prijs en direct van de teler

Wij van Graszodenprijzen.nl kunnen de graszoden prijs zo laag houden, omdat wij als teler direct aan onze klanten leveren, zonder tussenhandel. Daarbij komt nog het voordeel dat wij de ene dag het gras uitsteken, en u het de volgende dag al in uw tuin kunt leggen. Het gras is dan zó vers, dat de kwaliteit perfect blijft.

Voor advies, vragen over bijvoorbeeld de graszoden prijs of om meteen te bestellen kunt u altijd contact met ons opnemen.