Bereken direct uw prijs

Welkom bij Graszoden Prijzen

Van harte welkom op de website van Graszoden Prijzen. Bent u opzoek naar graszoden voor particulier gebruik of voor uw bedrijf, dan zijn wij u graag van dienst. Wij leveren goedkope graszoden in hoogwaardige kwaliteit. Alle producten van Graszoden Prijzen worden gekweekt op professionele wijze!

Graszoden Prijzen heeft grasmatten met en zonder bewapening

U kunt bij ons zowel graszoden met bewapening als zonder bewapening bestellen. In het vroege voorjaar en late najaar is het absoluut aan te raden graszoden met bewapening te bestellen. Dat een graszode met bewapening problemen opleverd met verticuteren is een fabeltje. De bewapening zit ruim onder de viltlaag en hier heeft u dus geen last van met verticuteren. Graszoden Prijzen oogst slechts een maal per jaar zijn graszoden. Doordat we slechts één keer oogsten resulteert dat in een stevige, strak in elkaar zittende grasmat waarvan u jaren plezier zult hebben.

Grasmatten van Graszoden Prijzen bestand tegen ieder seizoen

Vanwege de topkwaliteit graszaden en het goede onderhoud van Graszoden Prijzen, heeft u aan onze producten, grasmatten voor ieder seizoen. U koopt ze bij ons in de meest optimale staat, namelijk als een stevig in elkaar zittende grasmat die de kleur groen op de prachtigste manier weergeeft. Door ons goede onderhoud heeft u slechtst weinig omkijken naar de grasmat en blijft deze elk seizoen – lente, zomer, herfst en winter – goed. 

Voordelige graszoden prijzen

Een hoog kwalitatieve grasmat gaat bij Graszoden Prijzen gecombineerd met een zeer voordelige prijs. Bent u nieuwsgierig hoe voordelig wij zijn, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vul een aantal gegevens in, zoals het aantal vierkante meter aan grasmatten dat u wilt hebben en uw postcode, dan ontvangt u snel antwoord met daarin het voordelige aanbod van Graszoden Prijzen en informatie over de lage bezorgkosten.

Uw grasmatten bestellen bij Graszodenprijzen.nl levert alleen maar voordelen op: vers gras, vanaf de kweker, goedkoop en ook snel geleverd!