Bereken direct uw prijs

Verschillende soorten graszoden voor een lage prijs

Op graszodenprijzen.nl vindt u verschillende soorten gras. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor graszoden met en zonder bewapening. Ook verkopen wij schaduwgras voor tuinen met weinig zonlicht.

Bewapende graszoden: extra stevig

Bij bewapende graszoden wordt bij het telen een bewapening aangebracht in de ondergrond. Die zorgt voor extra stevigheid, ook in periodes met minder zonuren. De meeste hoveniers en tuincentra kiezen dan ook voor graszoden met bewapening.

Goedkoper

Graszoden met bewapening kunnen vaker in het jaar worden geoogst en zijn daarom goedkoper dan graszoden zonder bewapening. De bewapening in de graszoden is milieuvriendelijk en breekt binnen 5 jaar natuurlijk af. U hoeft niet bang te zijn dat u tijdens het onderhoud van uw gazon het net beschadigt. De bewapening zit namelijk diep onder de viltlaag van de graszoden. U kunt dus zonder problemen schoffelen, harken en verticuteren.

Graszoden zonder bewapening

Wij verkopen ook graszoden zonder bewapening. Bij deze grassoort worden geen netten gebruikt om het gras steviger te maken. Deze grassoort krijgt de kans om goed te groeien en wordt dan ook maar eens per jaar geoogst, als het in perfecte conditie is. Zo weet u dus zeker dat u een topkwaliteit gras krijgt. Bovendien worden de zoden pas op het laatste moment uit de grond gehaald. Ons gras is samengesteld uit de duurzame en sterke grassoorten Veldbeemdgras, Roodzwenkgras en Engels raaigras.

Meer weten over verschillende soorten gras?

Beide soorten gras zijn geschikt voor een speelgazon en siergazon. Meer weten? Wij adviseren u natuurlijk graag over de verschillende soorten gras.